کد خبر: ١٦٩٢٩   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1399/09/13-١٢:٠٨

بسته خبری بازار

کاهش دوباره شاخص دلار

روند نزولی شاخص دلار و قیمت مرغ باز هم ادامه یافت.

 

به گزارش آبادان نیوز، به نظر می رسد در کوتاه مدت شاهد تغییرات گسترده در رویکرد دولت بایدن نسبت به دولت ترامپ نخواهیم بود. جو بایدن- رئیس جمهور منتخب این کشور در مصاحبه جدیدی گفته است که قصد ندارد بلافاصله تغییرات رادیکال در سیاست های دولت قبل بدهد. بایدن اولویت اصلی دولت خود را احیای اقتصاد آمریکا خواند و با ابراز تاسف نسبت به وضعیت کنونی به دلیل کرونا گفت: انتظار دارم حتی قبل از روی کار آمدن دولت جدید، سنا و کنگره لایحه بسته حمایتی جدید از اقتصاد را تصویب و برای اجرا ابلاغ کنند.

گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، طرحی را آماده کرده اند که در صورت تصویب، ۹۰۸ میلیارد دلار اعتبار دیگر را برای حمایت از بخش های مختلف اقتصاد این کشور در برابر کرونا اختصاص می دهد. طبق طرح اولیه قرار است ۲۸۸ میلیارد دلار به حمایت از کسب و کارهای کوچک و ۱۶ میلیارد دلار برای توزیع واکسن کرونا در آمریکا تخصیص یابد. همچنین ۳۰۰ دلار یارانه به صورت هفتگی به کسانی که بر اثر کرونا بیکار شده اند تعلق خواهد گرفت. پیش از این جمهوری خواهان خواستار تصویب یک بسته حمایتی ۵۰۰ میلیارد دلاری و دموکرات ها خواستار تصویب یک بسته ۲.۲ تریلیون دلاری بودند که پیشنهاد جدید می تواند به عنوان حد وسط باعث رضایت دو طرف شود.

در ژاپن نیز رئیس بانک مرکزی این کشور از آمادگی این نهاد برای اجرای بسته های حمایتی بیشتر در صورت لزوم خبر داده است.

چشم انداز اقتصادی جهان رو به بهبود است و این مساله به نوبه خود باعث کاهش دارایی های امن تر و افزایش تقاضا برای دارایی های پرریسک شده است. در ماه نوامبر، رشد بخش تولیدات چین به بالاترین سطح خود در طول سه سال اخیر رسیده است و این مساله می تواند نقش رهبری چین در رهبری رشد اقتصادی جهان را تقویت کند. از سوی دیگر در اروپا زمان برای انگلیس و اتحادیه اروپا به سرعت در حال گذشتن است و طرفین هنوز نتوانسته اند به توافقی بر سر چارچوب روابط آینده خود با یکدیگر برسند. نخست وزیر اسکاتلند با انتقاد از روند فعلی مذاکرات برگزیت از برگزاری همه پرسی استقلال این منطقه از انگلیس دفاع کرده است.

حساسیت بازارهای مالی نسبت به خبر توسعه واکسن کرونا بیشتر شده است؛ چرا که اگر این تولید انبوه این واکسن ها بیشتر از حد انتظار طول بکشد یا واکسن ها اثربخشی لازم را در بین تمامی سنین و گروه ها نداشته باشند، احتمالا شاهد اعمال جدید قرنطینه ها و تعطیلی کسب و کارها خواهیم بود؛ به ویژه آن که این قرنطینه ها هزینه اقتصادی کاملا قابل توجهی دارند. برای مثال، یک مدل سنجی صورت گرفته توسط مدرسه کسب و کار پاریس و دانشگاه میلان ایتالیا نشان می دهد که بین ماههای می تا مارس قرنطینه سراسری به میزان ۱۶۸ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا خسارت زده اما جان حدود ۲۹ هزار نفر را نجات داده است.

احتمال تقویت سیاست حمایتی بانک مرکزی آمریکا در ماه دسامبر با توجه به باقی ماندن ریسک کرونا شدت گرفته است و اگر چه شماری از مدیران ارشد این نهاد احتمال تغییر رویکرد محسوس در کوتاه مدت را رد کرده اند اما ممکن است باهدف جلوگیری از موج ورشکستگی کسب و کارها در آمریکا، بانک مرکزی آمریکا بیش از پیش در بازارهای مالی مداخله کند. از سوی دیگر با توجه به اعلام برنامه برخی از دولت های اروپایی نظیر انگلیس برای استقراض بیشتر، انتظار نمی رود چشم انداز اقتصادی اروپا نیز چندان روشن باشد و چین موتور محرک رشد اقتصادی خواهد بود.

سرانجام روند رسمی انتقال قدرت به تیم بایدن آغاز شده است و در بخش های مختلف از جمله وزارت خارجه و کاخ سفید، تیم هایی به این منظور تشکیل شده اند. شماری از ایالت های جنجالی از جمله نوادا و مینه سوتا که اختلاف آرای بایدن و ترامپ در آن ها کم بود نیز به صورت رسمی بایدن را پیروز انتخابات در ایالت های خود انتخاب کرده اند.

وزارت بازرگانی آمریکا آمار رشد نهایی سه ماهه سوم امسال را اعلام کرد که بر این اساس نرخ رشد اقتصادی این کشور مثبت ۳۳.۱ درصد اندازه گیری شده که این رقم ۶۳.۸ درصد بیشتر از رشد سه ماهه قبل و ۲.۱ درصد بیشتر از نرخ رشد پیش بینی شده قبلی بوده است. سطح تولیدات ناخالص داخلی در آمریکا هنوز ۳.۵ درصد نسبت به قبل از آغاز بحران کرونا فاصله دارد.

پیش بینی می شود تا بهار آینده واکسن های موثر در مقابله با کرونا در اختیار بخشی از عموم مردم قرار گیرد. جیمز بولارد، رئیس دفتر منطقه ای بانک مرکزی آمریکا در سنت لوییس گفته است که این واکسن ها به منزله چراغی هستند که در انتهای تونلی تاریک دیده می شود. بولارد که برای شرکت در اجلاسی عازم فنلاند شده بود، با اشاره به تبعات سنگین اقتصادی کرونا بر روی اقتصاد جهانی افزود: داده ها نشان می دهند که شرایط در بسیاری از بخش ها هنوز فاصله زیادی تا سطح قبل از بحران دارد اما خبر خوب این است که نه تنها عقب گرد متوقف شده بلکه روند صعودی نیز از سر گرفته شده است و من به رشد اقتصادی در سه ماهه چهارم و سه ماهه نخست سال بعد امیدوارم.

تاکنون بیش از ۶۴ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۲۵۵ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین یک میلیون و ۴۹۴ هزار و ۲۸۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۲۷۸ هزار و ۱۰۵ نفر، برزیل با ۱۷۳ هزار و ۹۷۹ نفر، هند با ۱۳۸ هزار و ۶۲۷ نفر، مکزیک با ۱۰۶ هزار و ۷۶۵ نفر و انگلیس با ۵۹ هزار و ۶۹۹ نفر بوده است.

شدت گرفتن سرعت شیوع کرونا باعث شده است تا شاهد رقم خوردن رکوردهای جدید از مرگ و میر روزانه ویروس کرونا باشیم تا جایی که روز ۲۵ نوامبر با ثبت از ۱۲ هزار و ۲۵ فوتی در یک شبانه روز رکورد قبلی را که مربوط به روز یادهم نوامبر با ۱۱ هزار و ۱۰ قربانی بود، شکست.

اریک نیلسون- تحلیلگر ارشد ارزی در بانک ولز فارگو- گفت: این طور به نظر می رسد که شاهد یک جدال نیرومند بین افراد خوشبین و بدبین هستیم. احتمالا همه معتقدند که در بلندمدت با وارد شدن واکسن کرونا شرایط تا حد زیادی تتغییر خواهد کرد اما این وحدت نظر در خصوص چشم انداز کوتاه مدت کمتر وجود دارد و عده ای معتقدند که بازگشت قرنطینه ها به معنای طولانی تر شدن زمان لازم برای احیای اقتصادی خواهد بود.

شاخص دلار

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۱۶ درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۱.۱۴۸ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۱۱۵ دلار اعلام شد (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است).

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۵ درصد کاهش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۳۵ دلار مبادله شد. یورو ۰.۳۸ درصد بالا رفت و با باقی ماندن در کانال ۱.۲ به ۱.۲۰۹ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۱۶ درصد افزایش به ۱۰۴.۵۰۵ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۵۱ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۵۶۳ یوان چین اعلام شد.

منبع:ایسنا

 

مرغ ارزان می شود

به گزارش آبادان خبر، طی روزهای اخیر شرکت پشتیبانی امور دام کشور اقدام به توزیع یک هزارو ۵۰۰ تا دو هزار تن گوشت مرغ در بازار سراسر کشور کرده که از این میزان ۹۵۰ هزارتن گوشت مرغ گرم و مرغ منجمد در بازار استان تهران با نرخ های مصوب عرضه می شود. به گزارش برنا؛ نرخ مصوب هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم ۱۸ هزارو ۵۰۰ تومان و مرغ منجمد ۱۵ هزار تومان است که در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: با توجه به کاهش تقاضا و عرضه نهاده در بازارگاه، قیمت گوشت مرغ روند کاهشی به خود گرفته و در روزهای آینده متعادل می‌شود.

«محمدعلی کمالی» با بیان اینکه بخشی از افزایش قیمت گوشت مرغ ابتدای هر ماه مربوط به افزایش تقاضا است، افزود: البته بخش عمده افزایش قیمت مربوط به کمبود نهاده های دامی با نرخ مصوب و کاهش جوجه ریزی در مهرماه بوده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اظهارداشت: اکنون با اقدامات دولت در ترخیص نهاده های دامی از گمرکات و ورود شرکت پشتیبانی امور دام کشور در توزیع گسترده گوشت مرغ گرم و مرغ منجمد قیمت این محصول با کاهش روبرو شده است.

کمالی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای پرورشی حدود ۱۶ هزار تا ۱۶ هزارو ۵۰۰ تومان است که در کشتارگاه ها ۲۲ هزارتومان و به طور میانگین با نرخ های بین ۲۶ هزار تا ۳۰ هزارتومان در بازار عرضه می شود.

به گفته وی، طی هفته های اخیر نرخ مرغ زنده درب واحدهای تولیدی نزدیک ۲۳ هزار تا ۲۵ هزارتومان و قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ بین ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار تومان بوده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی افزود: وضعیت بازار نشان میدهد که قیمت مرغ زنده درب واحدهای تولیدی نزدیک ۹ هزارتومان و گوشت مرغ در بازار حدود ۱۰ هزارتومان کاهش یافته است.

کمالی اضافه کرد: از چهارشنبه هفته گذشته یک محموله ذرت و کنجاله سویا در سامانه بازارگاه در حال توزیع است که گرچه به دست برخی تولیدکنندگان در برخی استان ها نرسیده است اما توزیع همین محموله در کاهش قیمت مرغ موثر است.

وی افزود: تداوم توزیع نهاده ها در بازارگاه می تواند موجب متعادل شدن بازار گوشت مرغ شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: طی هشت تا ۱۰ روز اخیر با افزایش جوجه ریزی در دور جدید پرورش، قیمت جوجه یک روزه به چهار هزارو ۵۰۰ تا پنج هزار تومان رسیده که افزایش دو برابری را نشان می دهد.

وی افزود: پیش از این قیمت جوجه یک روزه بین دو هزار تا دو هزارو ۴۰۰ تومان بوده است.

وی تصریح کرد: وضعیت جوجه ریزی دور جدید نشان می دهد که وضعیت تولید مرغ گوشتی در ماه آینده مطلوب خواهد بود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: شرکت پشتیبانی امور دام کشور با زنجیره های تولید قراردادهایی دارد که در قبال تامین نهاده های تولید، برای ذخایر مرغ خریداری می کند که ورود این مرغ به بازار موجب کاهش قیمت ها شد.

کمالی ادامه داد: وضعیت عرضه مرغ در برخی استان‌هایی که مشکل داشتند، شرایط بهتری پیدا کرده است.

منبع:برنا

 

نرخ رسمی ۱۷ ارز کاهش یافت

به گزارش آبادان نیوز، بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که بر این اساس نرخ ۱۶ ارز در مقایسه با دیروز افزایش و نرخ ۱۷ ارز کاهش یافت. نرخ بقیه ارزها نیز نسبت به روز گذشته ثابت ماند.

هر دلار آمریکا برای امروز (۱۳آذر ۹۹) بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۲ هزار ریال، هر پوند انگلیس هزار ۵۶ و ۲۱۹ ریال و هر یورو ۵۰ هزار و ۸۹۵ ریال قیمت‌گذاری شد.

همچنین هر فرانک سوئیس ۴۶ هزار و ۹۸۱ ریال، کرون سوئد چهار هزار و ۹۶۳ ریال، کرون نروژ چهار هزار و ۷۷۶ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۸۳۸ریال، روپیه هند ۵۶۹ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۷ هزار و۹۲۷ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۶ هزار و ۲۰۰ ریال، یکصد ین ژاپن ۴۰ هزار و ۱۹۸ ریال، دلار هنگ کنگ پنج هزار و ۴۱۸ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۱ ریال، دلار کانادا ۳۲ هزار و ۴۹۴ ریال و هر دلار نیوزیلند ۲۹ هزار و ۶۶۰ ریال ارزش‌گذاری شد.

در تابلوی بانک مرکزی، امروز هر راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۷۴۰ ریال، لیر ترکیه پنج هزار و ۳۴۹ ریال، روبل روسیه۵۵۹ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق سه هزار و ۵۲۱ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۳۱ هزار و ۱۰۱ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۱ ریال، دلار سنگاپور ۳۱ هزار و ۳۹۴ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۵۸۸ ریال، ۱۰ روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۲۶۰ ریال، کیات میانمار (برمه) ۳۲ ریال، یکصد روپیه نپال ۳۵ هزار و ۳۹۱ ریال، یکصد درام ارمنستان هشت هزار و ۷۲۱ ریال و هر دینار لیبی ۳۱ هزار و ۱۰۸ ریال قیمت گذاری شد.

بر اساس این گزارش، هر یوان چین ۶ هزار و ۴۰۵ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۸ هزار و ۹۷۹ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۳۱۴ ریال، یک‌هزار وون کره‌جنوبی ۳۸ هزار و ۲۵۶ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۸ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۹ هزار و ۹۳۱ ریال، لاری گرجستان ۱۲ هزار و ۶۵۱ ریال، یک‌هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۷۱ ریال، افغانی افغانستان ۵۴۶ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۶ هزار و ۲۳۶ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۲۱ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۷ هزار و ۴۱۸ ریال، سومونی تاجیکستان سه هزار و ۷۱۷ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا چهار هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار و ۱۲۷ ریال ارزش‌گذاری شد

منبع:برنا

 

افزایش نرخ رسمی ۱۶ ارز

به گزارش آبادان نیوز، براساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز (پنجشنبه سیزدهم آذر ماه ۹۹) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین هر پوند انگلیس با افت ۱۵۶ ریالی به قیمت ۵۶ هزار و ۲۱۹ ریال و هر یورو نیز با رشد ۱۵۶ ریالی، ۵۰ هزار و ۸۹۵ ریال اعلام شد.

افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۶ هزار و ۹۸۱ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۹۶۳ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۷۷۶ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۸۳۸ ریال، روپیه هند ۵۶۹ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۷ هزار و ۹۲۷ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۶ هزار و ۲۰۰ ریال، یکصد ین ژاپن ۴۰ هزار و ۱۹۸ ریال، دلار هنگ کنگ ۵ هزار و ۴۱۸ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۱ ریال و دلار کانادا ۳۲ هزار ۴۹۴ ریال قیمت خورد.

از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۹ هزار و ۶۶۰ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۷۴۰ ریال، لیر ترکیه ۵ هزار و ۳۴۹ ریال، روبل روسیه ۵۵۹ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۵۲۱ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۳۱ هزار ۱۰۱ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۱ ریال، دلار سنگاپور ۳۱ هزار و ۳۹۴ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۵۸۸ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۲۶۰ ریال، کیات میانمار ۳۳ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۵ هزار و ۳۹۱ ریال تعیین شد.

همچنین، نرخ یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۷۲۱ ریال، دینار لیبی ۳۱ هزار و ۱۰۸ ریال، یوان چین ۶ هزار و ۴۰۵ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۸ هزار و ۹۷۹ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۳۱۴ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۸ هزار و ۲۵۶ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۸ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۹ هزار و ۹۳۱ ریال، لاری گرجستان ۱۲ هزار و ۶۵۱ ریال، یک هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۷۱ ریال، افغانی افغانستان ۵۴۶ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۶ هزار ۲۳۶ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۲۱ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۷ هزار و ۴۱۸ ریال، سومونی تاجیکستان ۳ هزار و ۷۱۷ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار و ۱۲۷ ریال ارزش‌گذاری شد.

منبع:مهر

 

حذف ارز 4200 تومانی از بودجه 1400

به گزارش آبادان خبر، مژگان خانلو با اشاره به محاسبات مربوط به فروش نفت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: میزان فروش نفت در لایحه بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز در نظر گرفته شده است.

سخنگوی ستاد بودجه ۱۴۰۰ سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: فروش این میزان نفت شامل صادرات و پیش فروش نفت می‌شود.

وی افزود: صادرات نفت با قیمت ۴۰ دلار در هر بشکه و ارز محاسباتی ۱۱,۵۰۰ تومان پیش بینی شده است و ارز ۴۲۰۰ تومانی دولتی از بودجه حذف شد.

خانلو ادامه داد: در جزء 4 بند ب تبصره یک لایحه بودجه آمده است، در صورت تغییر نرخ ترجیحی ارز مورد استفاده در این قانون به نرخ سامانه معاملات الکترونیکی ETS (نرخ سامانه معاملات بین بانکی که مابین نرخ ارز ترجیحی و نیمایی است)، به دولت اجازه داده می شود منابع وصولی را به ردیف درآمدی شماره ۱۶۰۱۳۶ جدول شماره این قانون واریز نماید. منابع واریزی از محل ردیف شماره ۷۱-۵۳۰۰۰۰ جدول شماره این قانون صرف تامین معیشت و سلامت مردم می‌شود.

وی گفت: نرخ ارز در بودجه یکسان بوده و صرفا جنبه محاسباتی دارد که ۱۱۵۰۰ تومان محاسبه می‌شود و ارز ۴۲۰۰ تومانی نداریم.

حسن روحانی روز (چهارشنبه) در جلسه هیات دولت گفته بود، برای سال آینده 2.3 میلیون بشکه نفت در روز پیش بینی شده که شامل فروش داخلی و خارجی می‌شود.

قرار بود در سال جاری 10.5 میلیارد دلار ارز 4200 به کالاهای اساسی اختصاص یابد که تا انتهای آبان ماه بالغ بر 6.7 میلیارد دلار پرداخت شده است.

بر اساس این گزارش، بدین ترتیب با سناریوی دولت، 2.3 میلیون بشکه در روز فروش نفت در 365 روز سال با احتساب دلار 11500 تومانی بالغ بر 199 هزار میلیارد تومان درآمد نفتی نصیب دولت خواهد کرد.

منبع:فارس

 

خوزستان،اخبارخوزستان،آبادان نیوز،خبرخوزستان،اخبار خوزستان،آبادان،خبرآبادان،اخبارآبادان،خبر آبادان،اخبار آبادان،منطقه آزاد اروند،آبادان خبر،خبر خوزستان

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: