کد خبر: ١٧١١١   نسخه چاپی  
  • تاریخ درج خبر:1399/09/25-١٩:٣٩

مقام اول یادداشت و مقاله به وحید حاج سعیدی از پایگاه تحلیلی گفتمانی آبادان نیوز رسید.

 

به گزارش آبادان نیوز، رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان با بیان اینکه چهارمین جشنواره رسانه ای استانی ابوذر امسال در بخش‌های یادداشت و مقاله، خبر، عکس، گزارش، کلیپ، موشن گرافیک، کاریکاتور و گفت‌و‌گو برگزار شد گفت: آثار این جشنواره توسط داوران بررسی شد.

به گزارش قلم ماندگار، سجاد بهمئی گفت: از ۳۲۱ اثر ارسالی به دبیرخانه سومین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در بخش‌های مختلف نتایج زیر به دست آمد: در بخش خبر مقام اول خبر شهرزاد امیری با عنوان «وقتی مناطق نفتخیز جنوب برای تهیه لوازم التحریر دانش‌آموزان مشق احسان می‌نویسد/تقسیم مهربانی با دانش‌آموزان» منتشر شده در پایگاه خبری نبض شهر، مقام دوم حسین اسکندری با عنوان «دشمن به دنبال تحریف در انتقال تجارب نسل اول انقلاب برای گام دوم است» منتشر شده در خبرگزاری تسنیم، مقام سوم کوثر کریمی با عنوان «سیل بدون کارت دعوت، به مراسم ازدواج آمد»/ بذر عشق در سیلاب جوانه زد» منتشر شده در خبرگزاری مهر.
وی افزود: در بخش یادداشت و مقاله «وحید حاج‌سعیدی» با یادداشت «خواص نفرت آلود پول در عصر جدید» منتشر شده در سایت آبادان‌نیوز، رتبه اول: «حاتم شرفی» با یادداشت «غرب و جان انسان‌هایی که برایش ذره‌ای ارزش ندارد» منتشر شده در خبرگزاری رسا رتبه دوم را کسب کرد. رتبه سوم مشترک «حنان سالمی» با یادداشت «ویروس زیبایی زیر تیغ چاقو» از خبرگزاری فارس و رتبه سوم مشترک : حسین عبدالعزیزی با یادداشت «چرا خوزستان پیشرفت نمی‌کند؟» منتشر شده در نشریه رنگین‌کمان اقوام.
وی گفت: در بخش عکس با نمره متوسط هم در این بخش هیئت داوران، رتبه اول : آقای محمد آهنگر و رتبه دوم را به خانم کاظمی اختصاص داند و دیگر آثار را حائز رتبه‌ای ندانستند. وی گفت: در بخش گزارش متن ها موفق تر بوده‌اند؛ در بخش گزارش رتبه اول: علی سواری با گزارش «بازگشت زندگی در روستای علوه؛ روستایی که با همت مردم هدف گردشگری شد» از خبرگزاری تسنیم، رتبه دوم دلال آلبو شهبازی با گزارش «بامدژ، بام های زیر آب» از خبرگزاری ایسنا، رتبه سوم: حنان سالمی با گزارش «راویتی از مشکلات اهالی بیست ‌متری شهرداری؛ بالانشینان ندار» از خبرگزاری فارس، همچنین شهرزاد امیری با دو گزارش «مشق عشق در مسیر اربعین»، فاطمه بندری با گزارش «توزیع مطبوعات معضلی که متولیان و مدیران فرهنگی خوزستان فراموش کرده‌اند» منتشر شده در خبرگزاری تسنیم و خانم سارا محسنی با گزارش «در پساسیل خوزستان سرنوشت سیل زدگان چه می‌شود؟» منتشر در پایگاه اطلاع رسانی خبر (۱) از سوی هیئت داوران شایسته تقدیر شناخته شدند.
رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان گفت: در بخش گفت‌و‌گوهیچکدام از آثار ارسالی نتوانستند رتبه‌ای اول و دوم را به خود اختصاص دهند و فقط گفت‌وگوی فاطمه دقاق‌زاده با عنوان «همسر یکی از شهدای حادثه تروریستی اهواز: روز تشییع فقط می‌گفتم سعید فدای زینب(س)» منتشر شده در خبرگزاری تسنیم شایسته تقدیر شناخته شد. بهمئی افزود: در بخش‌ موشن گرافیک، صدا و سیمای مرکز خوزستان و در بخش های کاریکاتور و کلیپ هم اثری ارسال نشده بود.
وی گفت: موارد فوق مورد تایید هیئت داوران سومین جشنواره رسانه‌ای استانی ابوذر استان خوزستان است که توسط سازمان بسیج رسانه سپاه ولی‌عصر(عج) این استان برگزار شد.
رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان همچنین با اشاره به نقش پررنگ رسانه در آگاهی‌بخشی و اطلاع رسانی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا گفت: در این زمینه جهادی بودن که ذات اصلی رسانه است را دیدیم و اصحاب رسانه در کنار جهادگران حوزه سلامت، همیشه به عنوان افراد حاضر در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس بوده‌اند.
سجاد بهمئی در نشست خبری سازمان بسیج رسانه خوزستان پیرامون داوری جشنواره‌های رسانه‌ای "ابوذر، قلم مقدس و هفته پدافند غیرعامل" که امروز (۱۷ آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهارکرد: رسانه‌ها همیشه در تمام صحنه‌ها و مسایل مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حضور دارند. دوستان رسانه‌ای پیگیر مسایل و مشکلات تمام افراد جامعه هستند اما خودشان بیشتر از همه با مشکلاتی مواجه هستند. یکی از مواردی که در حوزه رسانه نیاز است مسئولان و مدیران آن را پیگیری کنند، بحث "معیشت، اشتغال و بیمه" خبرنگاران است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: خبرنگاران و رسانه‌ها که به دنبال آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی در تمام حوزه‌ها برای رفع گرفتاری‌ها و مشکلات هستند، به خودشان شاید خدماتی ارایه نشود و فکر می‌کنم در جنگ نرم باید صفت "خانه‌سازان بی‌خانه" یا "سنگرسازان بی‌سنگر" را به خبرنگاران و رسانه‌ها داد.

رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان گفت: خدا را شکر در بخش آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی در مقطعی که با کرونا دست و پنجه نرم می‌کنیم، جهادی بودن که ذات اصلی رسانه است را دیدیم و متوجه تاثیر حوزه رسانه، خبرنگاران و عکاسان شدیم. در دوران کرونا، رسانه نقش پررنگی داشته است و اصحاب رسانه در کنار جهادگران حوزه سلامت، همیشه به عنوان افراد حاضر در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس بوده‌اند. اصحاب رسانه در کاهش تعداد مبتلایان به کرونا و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، اقدامات خیلی خوبی داشته‌اند که جا دارد از آن‌ها تقدیر کنم.
وی عنوان کرد: سازمان بسیج رسانه خوزستان از تمام مسئولان، مدیران و نمایندگان مجلس انتظار دارد که با پیگیری موضوعات خبرنگاران و اصحاب رسانه، حوزه رسانه را آن طور که در شان و منزلت این دوستان است، ببینند. ضمن این‌که سازمان بسیج رسانه خوزستان به دنبال ارایه بهترین خدمات به خبرنگاران است.
بهمئی با بیان اینکه سازمان بسیج رسانه از سازمان‌های قشری و فرهنگی سپاه در حوزه رسانه بوده که چند وظیفه بر عهده آن است، افزود: از جمله وظایف این سازمان، برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی در حوزه رسانه است که با توجه به ظرفیت‌هایی که وجود داشت، توانستیم سه جشنواره رسانه‌ای "ابوذر، قلم مقدس و هفته پدافند غیرعامل" را برگزار کنیم. بیش از ۵۰۰ اثر به داوری این جشنواره‌ها راه یافت که ۳۲ نفر از اصحاب رسانه خوزستان نیز حائز رتبه‌های برتر شدند که مراسم اختتامیه و تقدیر از نفرات برتر برگزار خواهد شد.
وی گفت: هدف از برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی در حوزه رسانه، تجلیل از زحمات و اقدامات حوزه رسانه است، ضمن اینکه کیفی کردن محتوای اخبار نیز دیگر هدف ما از برگزاری چنین جشنواره‌هایی محسوب می‌شود.
رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان بیان کرد: در حال دریافت آثار برای پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر هستیم که امیدوارم آثار بیشتری نسبت به سال گذشته به دبیرخانه جشنواره ارسال شود. موضوع کرونا، جهش تولید، اقتصاد مقاومتی و مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه از موضوعات اصلی این جشنواره محسوب می‌شوند.

منبع:قلم ماندگار

خوزستان،اخبارخوزستان،آبادان نیوز،خبرخوزستان،اخبار خوزستان،آبادان،خبرآبادان،اخبارآبادان،خبر آبادان،اخبار آبادان،منطقه آزاد اروند،آبادان خبر،خبر خوزستان

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: